Arkiverte saker

ODH flytter til Klosterøya

Vi er nå igang med å flytte våre kontorer til Klosterøya. De nye kontorene vi tar i bruk er i det gamle administrasjons bygget på Klosterøya.

Ny besøksadresse blir etter 1. desember Klostergata 33 som ligger rett v / innkjøring til Klosterøya.
 
Arild Kittelsen er tilgjengelig på den nye adressen allerede fra 27. november.


Bilder fra mesterskapet

Nå er bilder fra mesterskapet lagt ut på vår web. For å se bildene kan du klikke her.

bla online i heftet som er utgitt for 2011.


Storkontroll av billig salonger fra Skatt sør

Etter en fantastisk jobb Bibbi Engø på Bibbis frisør i Tønsberg har Skatt sør hatt stor kontroll av 100 billig salonger i Buskerud, Vestfold, Agder og Telemark.

Dette resulterte i at 54 billigsalonger fikk pålegg om ulovligheter som må rettes opp for videre drift. Stor honnør til Bibbi for en kjempe fin jobb. Hun har gått i bresjen for hele bransjen, med det utfallet at hun har satt fokus på ulovligheter hos mange av billigsalongene.


Delta i vår brukerundersøkelse

Vi i ODH ønsker å kartlegge behov for lærlinger i fremtiden og finne forbedringspotensialer i vårt arbeid.

I den anledning trenger vi hjelp fra hver og en av dere. Vi har derfor laget en undersøkelse som vi håper dere kan ta dere tid til å svare på. Den tar ca ti minutter. Undersøkelsen finner du her.


Europamesterskapet i frisering

Telemark hadde fem deltagere med i Europamesterskapet i frisering i Dublin 28-30 mai 2011

Viggo Solvang fra frisørkjeden Tango har trent deltagerne fra Telemark. Han er også deltager på mesterskapet.

Herrefrisørfaget senior
Viggo Solvang - Tango Drift Porsgrunn
Tommy Solvang - Tango Drift Porsgrunn
Ida Christine Riise - Tango Bøsentret i Bø

Herrefrisørfaget junior
Håkon Ytredal - Tango Down Town i Porsgrunn

Damefrisørfaget junior
Katrine Bløchlinger - Styling Hårsenter på Notodden


Mesterskapet 2011 brosjyre

Brosjyren for mesterskapet 2011 er nå ute i bla løsning på web.

For å se brosjyren kan du trykke på bildet eller linken.

Bla online i heftet som er utgitt for 2011.


Tidsplan for Telemark/Vestfold Mesterskapet 2011!

Telemark/Vestfoldmesterskapet i frisør og blomsterdekorering søndag 13.mars 2011 i Skiens storstue (Ibsen-huset) med etterfølgende premieutdeling.

Det er 45 deltagere på Frisørfaget og 28 deltagere Blomsterdekoratørfaget. Her kan du se tidsplanen for Mesterskapet 2011.

Les mer her


Mesterskapet 2011!

Opplæringskontoret i Design og Håndverk og Telemark/Vestfoldmesterskap i Frisør og Blomst og Interfloramesterskap Blomsterdekorering i Ibsen huset søndag 13.mars 2011.

Opplæringskontoret i Design og Håndverk står igjen, for 11 år på rad som arrangør av Telemarkmesterskap og Vestfoldmesterskap i Frisør og Blomsterdekorering. Interflora har i år også lagt sitt mesterskap til vårt arrangement. Dette er uttagning til Norgesmesterskapet i blomsterbransjen. Dette har resultert i at vi har fått rekordstort antall påmeldte i begge fag.

Les mer her


ODH har fått ny logo

Vi i ODH er stolt av å kunne presentere vår nye logo

Etter de nye hjemmesidene kom ut har det lenge vært snakk om å få ny profil. Vi har nå fått ny logo og vil bruke denne fremover.


Norske frisører og velværebedrifter

NFVB har nå laget en meget god og informativ webside om frisørfaget og veien for å komme dit. Siden er myntet på ungdomselever i yrkesvalg, Rådgivere/yrkesveiledere, lærlinger og fagligledere.

Her får dere se veien frem til utlært og bli frisør med svennebrev. Her ligger mye nyttig informasjon, bilder og filmer som illustrerer frisørfaget på en fin måte. Klikk deg inn på linken å la deg inspirere til frisørfaget.

www.frisorfaget.no


1 års jubileum for vår avdeling i Vestfold

Vi startet Opplæringskontoret i Design og Håndverk avdeling Vestfold 15.oktober 2009. Beate Gran ble ansatt som daglig leder, og et styre på 5 medlemmer ble opprettet.

Det har vært en formidabel vekst i denne avdelingen. Vi er nå oppe i 23 medlemsbedrifter og 33 lærlinger i opplæringskontoret avd. Vestfold. Vi er fortsatt i sterk vekst med Beate ved roret. Med to nye bedrifter i Østfold har vi stø kurs mot rundt 40 lærlinger i Vestfold ved utgangen av året.


Bilder fra mesterskapet

Nå er bilder fra jubileumsmesterskapet lagt ut på vår web. For å se bildene kan du klikke her.

For resultat og mer info kan du se her, eller bla online i heftet som er utgitt for 2010.


Mesterskapet 2010!

Det ble et vellykket mesterskap og 10 års jubileum. Det har aldri vært så stor deltagelse noen gang. 34 frisørlærlinger og elever fra både Vestfold og Telemark pluss 6 utlærte frisører.

Deltagelse på blomst var 29 deltagere for delt på A Klasse for utlærte og B Klasse for lærlinger. Showet på kvelden inneholdt både brud og danse show før finalen som var premieutdeling. Interflora var en stor bidragsyter i forhold til blomster delen av konkurransen.

For resultat og mer info kan du se her, eller bla online i heftet som er utgitt for 2010.